שבורה:(

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/12/2006 | 04:47 | מאת: אני

שלום רב.אני בת 26 לפני 3 שנים התחילו לי פעימות לב חזקות ומהירות. עשיתי בדיקות,הכל היה תקין חוץ מהדופק שהיה מהיר מאוד.קיבלתי פרולול שבקושי עזר ואז נכנסתי להריון ,נאלצתי להפסיק עם הפרולול. להפתעתי בהריון הרגשתי טוב יותר (ללא תרופות). היו רגעים קשים של חולשה ודופק מהיר אבל רוב הזמן הרגשתי מצוין והדופק היה תקין.ילדתי ואחרי חודש זה שוב חזר.שמתי לה שבמיוחד אחרי אוכל הדופק ממש משתולל.אני מרגישה זוועה חלשה מאוד.גם כשהדופק לא מהיר אני מרגישה את הפעימות חזקות מאוד.כשאני עושה פעולה גם הקטנה ביותר כמו להרים את התינוקת אני מייד מתנשפת ומרגישה את הדופק ממש חזק.(גם אם הוא רגיל הפעימות חזקות ביותר).שלא נדבר על לעלות מדרגות. אני מגיעה ממש ממוטטת לבית אחרי שאני עולה.חייבת לציין שאני בחורה רזה,המשקל עולה ויורד ונשאר בסביבות ה45.אני לא אכלנית. מה זה יכול להיות דוקטור??האם המצב התזונתי שלי קשור לענין?מה לעשות ?איזה בדיקות לדרוש? אני שבורה לגמריי, אפילו את הילדה קשה לי לגדל נורמאלי במצב הזה תודה מראש אני

שלום לך, אני מניח שביצעת הולטר. רצוי לבצע את ההולטר תוך כדי רישום זמני הרגשת התסמינים על מנת לוודא כי יש קשר בין הפרעות קצב (אם יתועדו) לתסמינים. משקל גוף נמוך במיוחד והפרעות אכילה בהחלט יכולים לגרום לעליית שכיחות הפרעות קצב ולתסמינים. מומלץ לבדוק גם את תפקודי בלוטת התריס ורמות ויטמינים ואלמנטים שאריתיים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים