תרופות להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/12/2006 | 23:11 | מאת: צביקה

שלום אבא שלי בגיל 73 וסובל מכמה מחלות כרגע הכולסטרול שלו הם ברמות גבוהות cholesterol = 226 cholesterol ldl = 142 רופא קופ"ח נתן לו כמה תרופות להורדת הכולסטרול , תרופות אלה הורידו את הכולסטרול אבל גרמו לו התקוצויות שרירים קשות וקשיים בתפקוד, רופא המשפחה אמר ניסיתי את כל האפשרויות ואין יותר מה לעשות לא קיימות תרופות אחרות קח בקבוק שמן דגים אולי זה יעזור לך. אני שואל האים באמת אין מה לעשות ? * ד"א ידוע לי שהרופא הנ"ל אינו ממהר לשלוח חולים לבדיקות וחוסך כסף לקופ"ח בכל הזדמנות. תודה

שלום צביקה, ישנו מגוון לא מבוטל של תרופות להורדת כולסטרול עם יעילות שונה ופרופיל תופעות לואי יחודי. על מנת להתאים טיפול מתאים יש להכיר את המטופל ואת ההיסטוריה התרופתית שלו. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים