דופק לא סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/12/2006 | 09:31 | מאת: יעל

לצוות הרופאים שלום רב. אני בת 47, לאחרונה אני מרגישה - דופק מוגבר, במיוחד בשעות הערב והלילה. לאחר בדיקת הדופק- באמת ראיתי שהוא לא סדיר. מה עלי לעשות? אילו בדיקות לבקש מרופאת המשפחה שלי? האם זה מסוכן? האם תרופות שונות שאני משתמשת בהן - משפיעות על הדופק?אנא תשובתכם. בתודה וחג שמח. יעל

יעל שלום, אם התופעה שכיחה רצוי לבצע בדיקת הולטר של קצב הלב במשך 24 שעות תוך רישום הזמן בו את חשה את הדופק המהיר והלא סדיר. כך ניתן לתעד הפרעות קצב אם קיימות ולשייכן לתסמינים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים