תשובה אקוקרדיוגרפיה מדאיגה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

18/12/2006 | 17:49 | מאת: שוש

שלום אני בת שישים וסובלת מכאבים ולחץ בחזה, וזה קורה לעיתים קרובות ולא תמיד במאמץ. התופעה הופיעה עקב אבל בני . התוצאה בדיקת אקוקרדיוגרפיה תקינה חוץ חי שני סעיפים שאינני מבינה. 1- בתבנית זרימה מיטרלית גל A גבוה מגל E. 2- הלחץ הסיסטולי הריאתי לפי מהירות ה- TR הינו 21 +RAP אי ספיקה טרויאלית. השאר התוצאה תקינה. האם עלי לפנות לקרדיולוג או לא להתייחס לסעיפים הנל? עלי לציין שאני מקבלת אלטרוקסין עקב תת-פעילות טאירואיד מאז האסון . {לוסטרל}

שלום שוש, על פי פענוח הבדיקה הינה תקינה ומתאימה לגילך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים