כאבים בכתפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/12/2006 | 21:57 | מאת: אסתר

שלום רב, מזה חודשים אני חשה כאבים בכתפים, בקיץ חשבתי שזה מהמזגן אבל זה ממשיך. ידוע שכאבי גב וכאבי בטן יכולים להתריע על בעיות לבביות האם יתכן שכאבים בכתפים גם מורים על בעיה לבבית ? בתודה מראש אסתר

10/12/2006 | 05:53 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

כאבים הנובעים מבעייה בעורקי הלב מוחמרים במאמצים. הם בהחלט יכולים להתבטא ככאבי בטן עליונה. לרוב הם מוחמרים במאמץ - ואז בהחלט יכולים להתריע על בעיות לבביות, כנ"ל כאבים בכתפים. אם יש חשש - מומלצת בדיקת רופא ולשקול הפנייה לבדיקת מאמץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים