בדיקת דופלקס עורקי מוח pfo

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/12/2023 | 16:51 | מאת: אבי

צהריים טובים אודה למענה עשיתי ביום אבדיקה בעקבות כאבי ראש בדיקה דופלקס עורקי המוח טרנסקרתיאלי בועות עם חומר והתוצאה קיימת עדות למעבר בועות מימין לשמאל דרך החלון הסגלגל (pfo) המעיד על דלף גדול הייתי אצל קרדיולוג ונאמר לי לעשות אקו לב וישתי ונתן לי אספירין קראתי שמידה וצריך לגוף את הדלף יש תופעות לוואי שלא היו לפני דופק מהיר /תחושת עילפון אשמח לדעתך אודה למענה מה זה אומר אני מאוד נלחץ יש בי פחד תודה

אבי שלום, פורום זה אינו דן במומים מולדים. קיים קשר בין מיגרנה לקיומו של PFO. אם לא היו ארועי מוח בעבר, ההתוויה לסגירת הדלף גבולית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים