עורק התרדמה רובד פיברוטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/12/2023 | 12:12 | מאת: שמעון-כהן

זה התוצאה שקבלתי מדופלר על עורק הצווארת מה זה אומר? הודגם רובד פיברוטי קל לכל אורך של עורק התרדמה המשותף וובמוצא של עורק התרדמה הפנימי ללא משמעות המודינמית . תרשימי זרימה ומהירויות בעורקי התרדמה המשותף והחיצוני בגדר הנורמה . הודגמה זרימה תקינה בעורק החוליות אותו הדבר לימין.

שמעון שלום, הממצאים מעודדים ומעידים על כך שלא נדרשת התערבות פולשנית. יש לאזן באופן מיטבי את גורמי הסיכון ולהוריד באמצעות סטטינים את רמות הכולסטרול בדם. תודה על פנייתך לפורום

25/12/2023 | 15:09 | מאת: שמעון-כהן

אבל אין לי כולסטרול גבוה אז מה בכל זאת?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים