אקו דופלר ודלף משסתום ריאתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/11/2023 | 11:13 | מאת: שירז

Pulmonary Regurgitation Mild to Moderate (I-II). חדר שמאל ברוחב תקין, דפנותיו בעובי תקין, תפקודו הגלובלי והאזורי תקין. חדר ימין ברוחב ותפקוד תקין. פרוזדורים ברוחב תקין. מסתמים עדינים פתיחתם תקינה. הודגם דלף מיטרלי מינימלי, דלף טריקוספידלי קל, לחץ ריאתי תקין. IVC מעט מורחב (2.4), הודגם תמט רספירטורי הולם. אודה לחוו ד על הממצאים

שירז שלום, כפי שנכתב פעמים אינספור בפורום זה לא ניתן להתייחס לתשובת פענוח של בדיקת עזר מבלי להכיר את ההתוויה לביצועה וללא הרקע הקליני. בממצאים המצוטטים אין עדות לבעיה משמעותית בלב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים