תוצאות אקו לב בבקשה פיענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/11/2023 | 17:41 | מאת: דורית

תוצאות בדיקת אקו גבר בבקשה התייחסות Concentric lvh Normal lv systolic function Impaired lv relaxation Nornal rv fonction Dilated aortic root + asceading aorta-mild Dilayed la-moderate Mild mr Pap cannot estimated tr

דורית שלום, לפי הפענוח יש עיבוי של דפנות חדר שמאל, הכווץ תקין ויש הפרעה בהרפייה. אין עדות למחלה מסתמית משמעותית. את הפענוח נהוג לבקש ממבצע הבדיקה או ממי שהפנה לביצועה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים