הסתיידויות בעורקים הכליליים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/10/2023 | 09:21 | מאת: אברהם

הסתייגויות בעורקים הכליליים: אברהם בס"ד שבוע טוב . בן 72 עם המון מחלות רקע. פרפור חדרים , Copd, אסטמה, סרטן בלוטת התריס סרטן ההרמונית סרטן מח עצם מליומה, לחץ דם גבוה שומנים בדם, סרטן שלפוחית השתן.יותר משנה משתעל ושום טיפול לא עזר. בצילום סיטי האחרון. נוזל פרקדאלי בכמות מינמאלית פיזיולוגי הסתיידויות בעורקים הכליליים. כמו כן נמצא קשרית בריאה הימנית. ירדתי עשר קילו במשך שנה אשמח לקבל הסבר. בברכה אברהם

אברהם, ההסבר נמצא בגוף השאלה. תחלואה נלווית עשיר במערכות שונות. הסתיידויות בעורקים הכליליים זו כנראה בעיה משנית ואם אין תסמינים לבביים אינה דורשת טפול ספציפי למעט איזון מיטבי של גורמי הסיכון. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים