תוצאות בדיקת אקו לב-אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/09/2023 | 11:04 | מאת: לבנה

שלום , אני בת 73, עשיתי בדיקת אקו לבאשמח בבקשה לדעת מה זה אומר . calcified aortic valve mild tricuspid regurgitation mild mitral regugitation enlarged left atrium enlarged right artiom moderate autic stenosis left ventricular dysfumction mild to modwrate pulmonary hepertension האם זה נורא ויש סכנה ?מטופלת בכדורי לחץ דם כמובן . תודה רבה

לבנה שלום, לפי פענוח האקו ישנה היצרות בינונית של המסתם האאורטלי המפריד בין החדר השמאלי לאבי העורקים. יש להמשיך במעקב ולפי תסמינים להחליט את הצורך בהתערבות ובמועדה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים