דוח צינתור נשמח להסבר והמלצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/09/2023 | 16:17 | מאת: סעדי סעדי

עורקים כליליים מסויידים מוצא נפרד של LAD וLCX LAD הצרות ארוכה 80-90% בסגמנט אמצעי . עורק עוקף חוד הלב . LCX דומיננטי הצרות 70-80% בסגמנט אמצעי לפני הפורקציה עם M1/M2, הצרות נוספת בסגמנט אמצעי 70-80% לפני מתן it PDA RCA קטן ואינו דומיננטי המלצה - it PDA,M1 OR M2, CABG TO LAD . אשמח להסבר של הממצאים בדוח.

סעדי שלום, לפי דעת המצנתר, היקף המחלה הכלילית וההסתמנות הקלינית, הטיפול המועדף מבין שלוש האופציות האפשריות (טיפול באמצעות תרופות, צנתור או ניתוח מעקפים) הוא ניתוח מעקפים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים