פיענוח אק״ג בבדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

18/09/2023 | 18:36 | מאת: אלי

שלום רב בבדיקת מאמץ נעשה אק״ג התוצאה : שלישי קלינית חיובי אלקטרו קרדיו גרפית -צניחת ST הוירזונטלית של 2 ממ. בשיא המאמץ כדקה וחצי בהתאוששות השאלה : האם מפענוח הנתונים מוביל לצורך בניתוח מעקפים

אלי שלום, כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה, אסור להתייחס לפענוח של בדיקות עזר מבלי להכיר את הרקע הקליני ואת ההתוויה לביצוע הבדיקה, ומבלי לראות את תרשים הבדיקה (ולא רק את הפענוח או ציטוט שלו) תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים