מוניטור והלב שמראה את קצב הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/05/2023 | 19:25 | מאת: מוניטור

שלום הייתי בבדיקות בבית חולים והייתי מחובר למוניטור שעל המסך היה גלים של הקצב לב והיה רשום כמה הקצב לב הפעימות בדקה הייתי כל הזמן הזה מחובר אם אלקטרודות זה בעצם אק"ג רגיל מה שיש על המוניטור המסך ? הגלים שעל המוניטור זה מראה את קצב הלב ? אם יש בעיה זה מראה ? הגלים האלו שעל המסך מראה אם הקצב תקין או לא תקין ? לפי המוניטור הזה והגלים שרצים שמה אפשר להתרשם אם קצב הלב תקין או לא תקין ? או לאתר הפרעות בקצב הלב ועוד דברים אחרים ? כי הרי אם יש את המסך ומחוברים כבר אם אלקטרודות ורואים במוניטור אז למה באו כמה פעמים ועשו לי אק"ג רגיל אם התדפיס שעושים ויוצא בדף כזה ? הרי המוניטור מראה את הקצב מה דעתך ? תודה לך !

שלום, המוניטור מנטר את קצב הלב ותרשים האק'ג עם 12 חיבורים נותן מידע נוסף על שינוייים האופיינים למצבים רפואיים שונים כגון סמני איסכמיה, תבניות שונות, הפרעות בהולכה או הפרעות באלקטרוליטים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים