‏דופק מהיר ‏/הפרעות קצב/

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/04/2023 | 00:48 | מאת: חיים

היי אני בן 21 ‏בדרך כלל ‏‏בריא ‏ ‏לא עושה פעילות גופנית שלושה חודשים של הפרעות קצב ‏הייתי אצל ‏ קרדיולוגיה ‏ ‏עשיתי אקו לב -תקין והולטר / ארגומטריה לא הדגימה איסכמיה אך הדגים כושר גופני ירוד 8 METS בלבד בגיל .20 באק"ג סינוס טכיקרדיה - 90-112 לדקה בתרשימים ממועדים שונים ללא שינוי /ST הולטר הדגים הקצב הבסיסי: סינוס מהירות מינימלית: 61לדקה מהירות מקסימלית: 78לדקה 141לדקה מהירות ממוצעת : הפרעות חדריות-צמד בודד הפרעות קצב על חדריות- אין. הפרעות הולכה: בערב ובלילה, 3פאוזות סינוסליות קצרות ‏הרופא אמר לי שפוך כושר גופני והפחתת משקל ע"י דיאטה ופעילות גופנית סדירה. ‏ ‏ ‏ ‏מה דעתך ‏בנושא 👍תודה רבה

חיים שלום, בבדיקת ההולטר המצוטטת לא הייתה עדות להפרעת קצב מורכבת הדורשת התערבות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים