משמעות תוצאות אקו דופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/04/2023 | 12:22 | מאת: אמיר

בן 68.לא מעשן. אין מחלות לב. או סכרת. כולסטרול גבולי. עשיתי בדיקת מאמץ ואקו לב אישור לחדר כושר. אלה התוצאות .בדיקת מאמץ תקינה כושר מצוין.אקו לב normal lvsize and systolic function. normal rv size and normal contraction. normal filling pressure of lv ventricle. no wall motion abnormality. nopericardial effusion. levt ventricular hepertrophy-mild. פרמטרים נוספים לחץ ריאתי 32 ממ"כ לפי tr. זרימה מיטראלית 77e-108a. tdiהe ליטראלי 7eספטאלי 7. הivc ברוחב תקין עם תגובה תקינה לנשימה.ef65%. מה המשמעות של התשובה.תודה

אמיר שלום, על פי התשובה המצוטטת בדיקת האקו תקינה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים