התנהלות לאחר חודשיים ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/01/2023 | 10:50 | מאת: ירח

הי, אחרי ניתוח 4 מעקפים לפני כחודשיים. לפני הניתוח מנוי לקאנטרי הכולל חדר כושר ופעילות בריכה ג’קוזי וסאונה שאלתי - האם יכול לחזור לפעילות בריכה שחיה ג’קוזי וסאונה האם יכול לחזור לחדר כושר מלבד הליכה ואופנים , כגון חיזוק רגליים, כתפיים ארוביקה סליחה על האלות הארוכות , אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

שלום, אחרי ניתוח מעקפים עם החלמה תקינה רצוי לחזור מהר ככל הניתן ובהדרגה לפעילות מלאה מבלי לסכן את שלמות עצם החזה. הליכה וחיזוק רגליים מומלצים מאד. לגבי שחייה וחיזוק פלג גוף עליון כדאי לבצע בהדרגה ולדאוג לשלמות הסטרנום. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים