מעכב לחולה NF1 אחר צינתור תיפולי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

21/11/2022 | 10:32 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 56 חולה ב NF1 מורכב עברתי צינתור מוח לסגירת מיפרצת וכעבור חודשים עברתי צינטור לב PCI LADחסימה 90 אחוז יש לח גומי סיכון של CVלחצץ דם 170 על 95 דופק 101אופנתי למיפי לב לפני שבוע בגלל כעבי בחזה פינוח של מיפוי לב LCX בתפוצת עורקים איסכמיה קטן וב תפוצת עורקים LCX אוטמים קטן ב LCX בLCXפוסטרולטרלי פגם מילוי קטן הפיך חלקית ו TOTAL PERFUSION DEFECT TPD STRESS 6 אחוז בבדיקת דם LDL גבוע 210 גליצלים 180דקטור הים הבדיקה תקינה עים יש צורך בטיפול תודה אשמחה עם תסביר לי תודה ויום טוב

שמואל שלום, ממצאי הבדיקה מחייבים התייעצות עם הרופא ששלח אותך לביצועה. ברור שדרושה החלטה בין מספר אופציות טיפוליות, טיפול תרופתי כנגד טיפול פולשני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים