קרטייה יחד עם קונטרולוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

18/11/2022 | 18:46 | מאת: מני עוז

עברתי לפני כ 3.5 חודשים צינתור שבעקבותיו אני מקבל: בוקר: קונטרולוק, טריטייס, פרוסגרול, קרטייה, קרדילוק בערב: קרדילוק, ליטורבה השאלה: האם אני לא אמור ליטול אספירין לא מצופה במקום הקרטייה שכן, אני נוטל כבר קונטרולוק שמנטרל חומציות ולפי מה שקראתי הוא מפריע לפעולת הקרטייה שכן הציפוי לא מתפרק בהעדר חומצה, האם היה בכך לגרום נזק כלשהו ? תודה

מני שלום, הקרונטרולוק אינו מפריע לפעילות האספירין בעיכוב הטסיות, ואין צורך באספירין לא מצופה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים