2 שאלות ברשותך... ...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/11/2022 | 19:13 | מאת: תבל

שלום מה יכולה להיות הסיבה שבמיפוי לב לא נמצאה חסימה חדשה אלא אוטם ישן בצנתור פולשני שהוחלט כן לעשות נמצאה חסימה בעורק של 80 אחוז בנוסף, אם אדם עבר צנתור בחודש מרץ האחרון .בחודש נוכחי עבר שוב צנתור והתגלתה חסימה בהיצרות של 80 אחוז בעורק אחר – מה יכולה להיות הסיבה שלא ראו זאת בצנתור ראשון ? סה"כ מדובר על זמן קצר יחסית. אשמח לכל הסבר.

שלום תבל,

שלום תבל, לבדיקות יש מגבלות של דיוק, רזולוציה ושונות בין מפענחים. כדי להתייחס לשונות בפענוח הבדיקות יש לראות את סרט הצנתור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים