מה משמעות הבדיקה של אקג ובדיקת המאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/10/2022 | 17:39 | מאת: אמיר

בן 67. בריא בדרך כלל. לא סובל ממחלות לב. ל.ד135\82.לא מעשן. עושה הליכה יומית 5-6 ימים בשבוע כ50 דקות כל פעם. נרשמתי לחדר כושר וביקשו אישור רפואי לגבי מצבי.עשיתי אקג היום ואלה התוצאות sinus rhythm.incomplete right bundle branch ידוע מזמן.left anterior fascicular block.nonsspecific st elevation.nonspecificstst @ twave abnormality. abnormal ecg. vent rate 62bpm. pr unt 208ms qrs dur 100 ms qt\qtc int 388\393 ms p\qrs\t axis 42\-65\81 rv5\sviamp 1.175\0.095 mv rv5+svi amp 1.270 mv.בדיקת מאמץ תקינה לחלוטין. מה אומרת התשובה. רופא המשפחה מסר תקין לחלוטין

אמיר שלום, בדיקת אק'ג מפוענחת על ידי התסכלות על התרשים ולא מקריאה של הפענוח האוטומטי של המכשיר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים