בהמשך לשאלתי מטה...כאב בחזה/חסימות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/09/2022 | 23:24 | מאת: אלינור

בנוגע ל2 הצנתורים ...ומהלכם.. במחלה דיפוזית אין למעשה פתרון? האם מיפוי יעזור?? למה הציעו לעשותו אם מדובר בעצם במשהו כרוני שקשה להגיע ולשחרר כביכול חסימות. אשמח להבין מה בעצם "הפתרון" במצב שכזה והאם צנתור נוסף יכול לעזור? האם הכאב החזה הוא בעצם תעוקת חזה שתישאר איתו ללא פתיחת חסימה?

28/09/2022 | 23:25 | מאת: אלינור

תודה

אלינור שלום, כמו בהרבה מצבים מורכבים בחיים, יש תחום אפור שלא ניתן לסווגם כ"יש או אין פתרון". לעיתים נותרת תעוקת חזה שיש לטפל בה תרופתית והתאמת הפעילות ליכולת הגופנית. לגבי אפשרות להתערבויות נוספות יש לקבל הסברים ממי שראה את סרט הצנתור וביצע את ההתערבות, או לפנות להתייעצות נוספת עם סרט הצנתור. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים