שימוש במשחת וולטרן חיצונית יחד עם מדללי דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

09/09/2022 | 10:38 | מאת: אורי

שלום מזה כשנה לאחר צנתור אני מקבל מדללי דם אספירין ואפיינט שמסתיים בעוד חודשיים. במקביל אני עם רקע של דלקות פרקים להם לקחתי נוגדי דלקת. לפי ההוראה הברורה הפסקתי לקחת נוגדי דלקת מאז שהתחלתי לקחת מדללי דם. שאלתי היא האם משחת וולטרן חיצונית כלולה באיסור הזה או שבגלל שהיא חיצונית אין לה אותה ההשפעה בשילוב עם מדללי הדם.

אורי שלום, הספיגה דרך העור פחותה מאשר בנטילה פומית, אך יש השפעה על לחץ הדם ועל הסיכון לדמם תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים