נטילת אספירין לפני או אחרי אוכל?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/06/2022 | 12:29 | מאת: אביעד

שלום אספירין במינון מניעתי מתי הזמן המומלץ לנטילה? ראיתי שיש שכותבים לפני אוכל ויש אחרי אוכל. האם יש מניעה מלקחת לאחר ארוחת בוקר של ברנפלקס (שזה עם עם חיטה מלאה - סיבים) מבחינת הפרעה לספיגה? והאם אפשר לקחת זאת יחד עם ויטמינים ותוספי מזון? תודה

רצוי ליטול אספירין לאחר האוכל כדי למנוע חומציות יתר. לא תהיה הפרעה לספיגה ללא תלות בטיב המזון. ניתן ליטול יחד עם ויטמינים אשר לא מעלים את הסיכון לדמם תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים