מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/05/2022 | 08:22 | מאת: שמואל כהן

גיל 56 סובל מי NF1 עם מספר בעיות קולל גידולים רוש ועמוד שידרע לחצ דם לא מעוזן עברת 4 צינתורים רוש למיפרצת שתוקנה בסטד ושני צינתורים לב אופני למיפוי לב וקיבתי פינוח של הבדיקה עם הבדיקה תקינה זה מה שכתוב לחץ דם בנמוחה 176.94 דופק 89 לחץ דם בשיא הפרמקוגי 189.95 דופק 111 פוסטרורבלי פדם מילוי קטן קבוע LCX פוסטרולטרלי פגם מילוי קטן קבוע 0.4 תקין מינמלי 10.15 בינוני גדול נרחב גודל אוטמים בתפוצת עורקים LCX איכות המיםוי טובה לסיכוםהממצאים מצביעם על אוטם קטן בתפוצה של הLCX ללא איסכמיה שארית אחר דיפידמול דקטור אפשר אסבר בבקה עם הבדיקה תקינה ומה זה גודל אוטמים בתפוצת עורקים LCX ואוטם מה זה עולי זה מה שגטרם לי לכביםבחזה מי צד שמול תודה תוקטור יום טוב

שמואל שלום, לפי המיפוי עברת אוטם קטן באזור המסופק על ידי העורק העוקף. על הרופא המטפל להחליט האם יש התוויה לצנתור בהתאם למחלות הרקע ולהסתמנות הקלינית בנוסף לבדיקות העזר לגילוי איסכמיה. תודה על פנייתך לפורום

02/05/2022 | 21:21 | מאת: שמואל כהן

קודם תודה דקטור על יחס עם שברתי התכף לב קל ? תודה וערב טוב

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים