איסכמיה כן או לא? איך להתיחס לתוצאות סותרות?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/04/2022 | 12:53 | מאת: חלי

בעלי ביצע ארגומטריה במסגרת בדיקות סקר בעבודה- היה חשש לאיסכמיה. הפנו אותו למיפוי לב שגם הוא הראה איסכמיה. הוחלט על בדיקה אחרונה לקביעת המשך טיפול: אקו סטרס-יצא תקין ללא עדות לאיסכמיה. יש לציין שבעלי מגגיש מצוין , בכושר, אין לו כאבים , שום דבר. אף פעם לא היו לו בעיות לב .עושה כושר, ספורט. איך מתיחסים לכל הסיפור הזה?

חלי שלום, כאשר יש סתירה בין בדיקות קיימת התלבטות. על הרופא המטפל לשקול הפנייה לבדיקה אנטומית לפי התסמינים ופרופיל גורמי הסיכון. תודה על פנייתך לפורום

17/04/2022 | 21:34 | מאת: חלי

מה זאת אומרת בדיקה אנטומית? יש לציין שאין שום תסמינים או גורמי סיכון, פרט לרמת כולסטרול גבוהה לאורך שנים , כולל ldl

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים