תוצאות IMT.משמעות התוצאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/03/2022 | 16:16 | מאת: דינה

שלום רב! בני בן 26.סובל מיתר לחץ דם מגיל 12.לאחרונה גילו ליפופרטאיןa גבוה. עשה דופלר עורקי צוואר. התוצאות: רבדים תרשתיים: לא נצפו. עובי IMT בעורק התרדמה המשותף: ימין:ממוצע 0.45 מ''מ מקסימלי:0.5 מ''מ תקין שמאל:ממוצע:0.44 מ''מ מקסימאלי:0.47 מ''מ גבוה לגיל. גיל:עד 40 גבול עליון של IMT ממוצע 0.65 אשמח לדעת מהי משמעות של הבדיקה. תודה דינה

דינה שלום, אינני מכיר רוטינה של בדיקת IMT וליפופרוטאין a קטן בגיל 26. דרוש איון לחץ הדם וטיפול בגורמי הסיכון כמקובל. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים