בצקות ברגליים אי ספיקה בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/03/2022 | 12:15 | מאת: שאלה

שלום אמא שלי קשישה לוקחת כדורים מדללי דם וקרדיולוג ואמלו ללחץ דם וקנדור 8 יש אי ספיקה בלב ונגרם לה ברגליים נפיחות עם כמו צבע דם אולי מהדללי דם? הפסיקו לה את האמלו כרגע וגם נתנו לה חצי כדור כל יום פוזיד מחכים לראות אם הנפיחות והצבע ירד עוד כמה ימים, השאלה האם עם מד חמצן אפשר לבדוק אם הזרקת פוסיד שיירד הנפיחות והאדום ברגל? תודה

שלום, מד סטורציה אינו רלוונטי למעקב אחר נפח הנוזלים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים