מדללי דם ללב.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/02/2022 | 10:59 | מאת: אור

שלום אמא שלי בת 90 לוקחת מדללי דם בהתחלה זה גרם לה לדימום אחרי צואה, ואז הרופא אמר להפסיק לה יומיים שלושה ואז שוב לחזור לזה וכך עשינו והפסיק באמת חודש היה בסדר ואז שוב היום חזר דימום יש לציין שיש לה טחורים קטנים והיה לה יומיים שלשול מים, ואולי גם זה השפיע שוחחתי עם רופא המשפחה שאמר ששוב להפסיק יומיים שלושה ואז להחזיר, האם זה נראה הגיוני? תודה

אור שלום, בנטילה של מדללי דם מאזנים בין הסיכון לארועים תרומבוטיים כגון ארוע מוחי אשר יכול לגרום לשיתוק, ולבין הסיכון המוגבר לדמם. כמו בכל מצב מורכב כאשר מתנגשים שני סיכונים, לעיתים נדרשת גמישות והגיון בריא. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים