מצב לב אחרי החלמה מאומיקרון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/01/2022 | 13:22 | מאת: מנשה

שלום רב , בן 40 לא מחוסן לאחר הדבקה באומיקרון סימני המחלה היו חום לא גבוה ל4 ימים וזהו. לאחר החלמה מלאה התחיל מעט תופעה של עייפות וכן הדופק במנוחה בדרכ 70 עלה ל 85 90. לא היה במהלך המחלה בעיות סטורציה ולא היה שיעולים וכאלה ולא קוצר נשימה. איך ניתן לדעת כיצד פגע האומיקרון בלב?

מנשה שלום, העליה בדופק לכשעצמה אינה מעידה על פגיעה בלב. אם אין תסמינים, אין סיבה לחפש סימני פגיעה. לסקירה ראשונית ניתן לבצע אקג' במנוחה ואם יהיו שינויים חדשים לשקול את הצורך בביצוע אקו לב. אין התוויה לבדיקות מתקדמות יותר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים