שטף דם לא עובר חודשים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/01/2022 | 10:31 | מאת: ליאור

שלום רב,אני בן 47 לאחר אוטם בלב לפני שנתיים וצינתור חוזר לפני 3 חודשים.מטופל בפלביקס 75, אספירין 100, ליפיטור 40, טריטייס 2ץ5 מדי יום. לפני כחודשיים קיבלתי מכה בקמיצה של רגל ימין - היה כאב שעבר תוך מספר ימים.מאז יש שטף דם בצבע כחול / סגול מתחת לכל הציפורן שלא משתפר מאז ואולי אף מחמיר אבל אין שום כאב.  האם זה בסדר (מניח שבגלל המדללים שאני לוקח)?מה עליי  לעשות וכמה זה דחוף? תודה רבה!!

ליאור שלום, לרוב לאחר שהציפורן תיפול ותתחלף, יחלוף גם הצבע. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים