נוגד דיכאון כשברקע היה רפרוף פרוזדורים לפני 6 שנים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

30/12/2021 | 02:16 | מאת: אריה

שלום, אני בן 64 לפני שש שנים חוויתי רפרוף פרוזדורים על רקע מיטו אשלגן כיום מטופל טובקור 50 קרדילוג 1.25 וכן בליפיטור 20 טרטייס 5 אומפרדקס 20 ומיקרופירין 75 פעמיים היתה לי היפונטרמיה עקב שילשולים, אני שרוי בדיכאון מעוניין לקחת תרופה נוגדת עברתי על עלוני רוב התרופות ומסתבר שכנראה הן משפיעות על יעילות הטמבוקור והליפיטור כמו גם קונטרא מסוימת עם אספירין אינני יודע איזו מהם לבקש אני לא מעוניין שיעילות הליפיטור תיפגע או שתיהיה התנגשות עם הטומבקור מה מומלץ לי לקחת? במיוחד מבחינת הלב? שלא ישפיע על הטמבוקור? תודה רבה

אריה, ניתן ליטול תרופות מקבוצת SSRI כגון פרוזק ודומיהן. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים