שאלה לגבי ירידה בתפקוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/12/2021 | 08:12 | מאת: מירי

היי אני בת 41 בריאה בינואר חליתי בקורנה היהליכאביםבחזההרופאהשליהאותילעשותאקג תקין ושלחה אותי לעשות אקו במאמץ חדר שמאלי ברוחב תקין התכווצותו בגבול התחתון של הנורמה 50 ללא הפרעה איזורית בולטת חדר ימין תקין בגודלו ותיפקדו עליות תקינות בגודלן מסתמים תקינים בתיפקודם נוזל פריקרדאלי קטן במאמץ מאוד לאחר מאמץ התיפקוד בגלובלי השתפר במקצת ללא הפרעה איזורית בולטת אני בלחץ מה זה אומר צריך לעשות mri

מירי שלום, בדיקת האקו במאמץ תקינה. לא ברור מה היתה ההתוויה לביצועה. תודה על פנייתך לפורום

29/12/2021 | 07:07 | מאת: מירי

היי היה לי כאבים קצת בחזה עשיתי אקג יצא תקין ועכשיו שלחו אותי לאקט נוסף ללא מאמץ כי אמרו שיש לי ירידה בתפקוד בחדר שמאל

29/12/2021 | 07:11 | מאת: מירי

התכוונתי לאקו לב ההתכווצות של חדר שמאל ירידה אקו חוזר ואולי mri

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים