טיפול במסתם מיטרלי דולף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/11/2021 | 21:59 | מאת: הילה

שלום רב אני סובל מאי מדליפה מיטרלית חמורה ועל פי הרופא חייב טיפול בבעיה קראתי על מסתם Tendyne שמושתל דרך חוד הלב האם זה אופציה קבילה או שהיא מיועדת רק לכאלה שלא יכולים לעבור ניתוח לב תודה

הילה שלום, מבלי להיכנס לסוגיה האם ומתי דרושה התערבות, סוג ההתערבות תלוי בגיל, בסיכון הניתוחי ובמנגנון הדליפה. טיפול מלעורי במסתם המיטרלי הוא בשלבים ראשוניים ומיועד למטופלים בעלי סיכון ניתוחי גבוה מאד. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים