חדר שמאל באקו לב - 67 מ"מ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

19/11/2006 | 15:23 | מאת: אחד מזיע.

שלום אני בן 36 חי שנים עם לב מוגדל - (61 מ"מ) לוקח טריטייס מקפיד על פעילות מתונה והכל טוב וגם יפה. היום עשיתי אקו מעקב ומאז אני מבועת. בחמישה חדשים גדל הלב בחדר שמאל ל 67 מ"מ. 1. מתי אמות? כי לישון בישיבה כדי לא לטבוע זה גם לא משהו. 2 ועכשיו באמת : מה לעשות? מה זה אומר? מה זה יכול לנבא? וסליחה בשם הרופאה בקופת חולים כללית ששלחה אותי לביתי איחלה לי כל טוב ולא נתנה קצה של רמז , התייחסות או תשובה לפחדיי. תודה.

19/11/2006 | 15:25 | מאת: שוב אני

אני לא באי ספיקה לא ישן עדיין בישיבה מרגיש טוב ונורא פוחד.

19/11/2006 | 19:28 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב ותודה על פנייתך, בכדי לתת תשובה אני זקוק למידע נוסף. האם הבדיקה נערכה באותו מקום ע"י אותו צוות - היות וייתכנו שינויים בין מכוני אכו לב. כיצד מתפקדים המסתמים? אני ממליץ כי תיבדק ע"י מומחה לאי ספיקת לב, ישנן עוד תרופות מלבד טריטייס אשר עוזרות (חוסמי ביטא, משתנים ועוד). אם אתה מעוניין - ברמב"ם מופעל מרכז מעולה לאי ספיקת לב 04-854-2720. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים