צריבה בנוכחות מטריה שבוצע ב..2005

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/08/2021 | 22:44 | מאת: דני

דר נכבד.. האם אפשרי ברמת סיכון סבירה לבצע אבילציה לפרפור פרוזדורים כאשר במחיצת הפרוזדורים מותקנת ב.2005 מטריה אמפלצר בקוטר כ 3 סמ בתודה עח תשובתך גיל 73

דני שלום, למיטב ידיעתי לא ניתן לבצע דיקור של המחיצה הבין עלייתית לצורך אבלציה בדרך הגישה המקובלת (מלעורית) לפרפור פרוזדורים לאחר סגירת דלף בעליה באמצעות אמפלצר. תודה על פנייתך לפורום

27/08/2021 | 18:07 | מאת: ד ני

תודה על תשובתך ברצוני לשאול מה האופציות האפשרויות הקיימות כאשר תרופות לא מועילות האם ניתן ניתוח מלעורי זעיר דרך החזה . תודה מצפה לתשובתך

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים