תוצאת מיפוי לב ( גיל 67)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/08/2021 | 12:19 | מאת: יפעת ( בת 67)

אק"ג בשיא הבדיקה: צניחות STבתבנית Upsloping בחיבורים אינפיריוריים ולטרליים. ובסיכום לעומת זה כתוב: "הודגמה פרפוזיה תקינה לדופנות חדר שמאל לאחר מאמץ ודופק מירביים לגיל ללא עדות לאוטם. ללא עדות לאיסכמיה. תפקוד חדר שמאל תקין לאחר מאמץ. אז אם הכל תקים מה הצניחות האלו אומרות לך? תודה על המענה שאקבל.

יפעת שלום, צניחות ST בתבנית עולה במבחן מאמץ אינן פתולוגיות. לבדיקת מאמץ יש מגבלות בדיוק, בעיקר אם האק'ג במנוחה אינו תקין. מיפוי תקין מעיד על פרוגנוזה טובה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים