קושי בנשימות עמוקות וצילום חזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/05/2021 | 14:25 | מאת: אורחת

שלום החלמתי מקורונה לפני שמונה חודשים בזמן הקורונה סבלתי מגודש באף וקשיי נשימה לרוב נשמתי דרך הפה ושיעול שהיה בא והולך אחרי הבידוד הייתי אצל רופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ באף וקונכיות מוגדלות קיבלתי תרסיס סטרואידי אחרי חודש עם התרסיס חזרתי לבדיקה אמר לי שאין כבר פוליפ אומנם יש סטייה קלה במחיצת האף וקונכיות נפוחות ביקש שאמשיך עם התרסיס איבחן אותי כסובלת מנזלת אלרגית אחרי שבועיים אחרי ההחלמה הייתי אצל רופאת המשפחה עשתה לי אק"ג האזינה לריאות לחזה בדקה רמת חמצן בדם דרך אצבע לחץ דם אמרה לי שהכל תקין מאז הקורונה ועד היום יש לי קושי בלהביא נשימות עמוקות דרך הפה ומפהקת הרבה יש לי גם נחירות דרך הפה ושיעול ליחתי שנמשך ונרגע בהפוגות היה לי נזלת אחורית מלפני חודש הרופא נתן לי טיפות אף וכדור נגד ליחה שאלתי את רופאת המשפחה אם אפשר להתחסן אמרה לי מומלץ צילום חזה קודם בגלל השיעול וקושי בנשימות עמוקות באף כבר אין פוליפ וגם לא סתום לגמרי כמו שהיה קודם אני תמיד עם התרסיס הסטרואידי האם אפשר להתחסן לקורונה במצב שתיארתי גם מבלי צילום חזה ? המצב יותר קשור לבעיה באף או בחזה?

שלום לאורחת, שאלתך אינה קשורה לנושאים הנדונים בפורום זה. כמעט שאין התוויות נגד לחיסון כנגד קורונה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים