כאבים באיזור הלב ועוד תחושות אחרות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/04/2021 | 01:22 | מאת: עומרי

יש לי לפעמים הרגשה של כאב באיזור הלב כבדות תעוקה תחושות מהסוג הזה כמו גם תחושה של הלב נופל עוצר ואז פעימה חזקה וגם קצב לב מהיר אני בן 32 עשיתי לפני שנתיים בדיקות לב מרובות אקו לב במנוחה אקו לב במאמץ ארגומטריה אק"ג מספר פעמים בדיקות דם לטרופונין הבדיקות כולם יצאו תקינות אז מה מקור התחושות הפיזיות של כאבים בלב ? תחושה של הלב נופל ? קצב לב מהיר ? מה זה יכול ליהות ?

עומרי שלום, התחושות המתוארות מתאימות במקום הראשון לפעימות מוקדמות מטרידות לסרוגין. אם בברור שנעשה נשללה מחלה לב מבנית, התופעה מטרידה אך לא מסוכנת. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים