תוצאות של מיפוי הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

03/03/2021 | 23:46 | מאת: מורד

שלום, לאחר מיפוי לב. מה פירוש "צלקת קטנה בטריטוריית LCX עם כמות קטנה של איסכמיה רזידואלית" אני אשמח לעוד חוות דעת זה חשוב לי. בן 68. תודה

מורד שלום, כפי שנכתב פעמים רבות בפורום זה אין להתייחס לתשובות של בדיקות עזר מבלי להכיר את ההתוויה לביצוען ומבלי להכיר את פרטי המחלה. במיפוי יש עדות לצלקת בשטח קטן לאחר אוטם, וכמו תמיד בשולי הצלקת ישנו אזור של הפרעה באספקת הדם. בגבול בין האזור בו היה נמק של תאים, לתאים שנותרו בחיים, ישנם תאים " מתלבטים". תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים