שאלה ...............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/01/2021 | 08:51 | מאת: דנה

בת 44 בשבוע האחרון סובלת מדופק מהיר , 117 , לא סובלת מפעילות יתר של בלוטת התריס,דופק מהיר שסיבתו עדיין לא ידועה , ניתנה לי תרופת פרולול , קראתי שתרופות מסוג זה משמינות. תרופות ששייכות לחוסמי בטא, והשאלה שלי אם ניתן לקחת תרופה אחרת שמורידה את הדופק ולא גורמת להשמנה ,ואם כן איזה תרופה לא גורמת להשמנה

דנה שלום, תרופות מקבוצת חוסמי בטא אינן גורמות להשמנה והן בטוחות לשימוש בהלוויות הנכונות. תודה על פנייתך לפורום

15/01/2021 | 22:26 | מאת: דנה

פשוט קראתי שתרופות מקבוצת חוסמי ביתא מאטות את קצב המטבולי של הגוף ולכן נוצרת עליה במשקל,כשלוקחים תרופות מסוג זה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים