loop recorder auto trigger

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

05/01/2021 | 14:44 | מאת: סוזי

שלום לאחר כמה בעיות קצב לב ,לאחר א.ק.ג ולאחר הולטר אק"ג 24 שעות , קרדיולוג שלח אותי לקבלת מכשיר loop recorder auto trigger - לחודש ימים . התברר שהשאלת המכשיר לא בסל הבריאות . אין לי אפשרות לממן את השירות הזה . בגלל שטרם התחלתי להשתמש במכשיר הזה -עד עכשיו אין לי אבחון , רק טיפול תרופתי verapamil . אם יש שירות חלופי שהוא בסל הבריאות ?

סוזי שלום, פורום זה אינו דן בהפרעות קצב, אך ישנם שרותים של לופ רקורדר המסופקים על ידי חברות חיצוניות וממומנות על ידי קופות החולים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים