בדיקות בגלל ממצא מקרי ב MRI

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

24/06/2020 | 16:41 | מאת: שושי

שלום.. בת 30.. ביצעתי MRI מעקב למיקרואדנומה זעירה בהיפופיזה ויצא שם ממצא חדש "מוקדים היפראינטנסיים בחומר הלבן בצד ימין פרונטלי" ואז בסיכום שוב כתוב את זה ואז "מיקרואנגיופתיים?" "המוקדים לא נראו בבדיקות קודמות". הייתי אצל נוירולוג והוא אמר שזה לא שכיח בגיל שלי... הפנה בין היתר לאקו לב, הולטר לב וקרישה. בדיקות הקרישה תקינות. אני מתביישת לעשות את שתי הבדיקות האחרות בגלל שצריך להוריד חזיה ולהשאר בלי כלום... וגם אצטרך ללכת עם ההולטר לעבודה.. לא נעים לי.. אני מרגישה טוב חוץ מכאבי ראש... והמוקדים שמצאו מצאו במקרה... האם זה בסדר שאוותר על הבדיקות הרי הקרישה בסדר? רוב הסיכויים שאין לי בעיה לבבית.. אני לא יודעת איך להתגבר על המבוכה... האם יהיה אפשר בכל זאת להגיע עם חולצה רחבה/ חלוק רופף לאקו? האם אני לוקחת סיכון אם לא אעשה את הבדיקות?

שושי שלום, מציע לבצע אקו לב במכון בו הבדיקה מבוצעת על ידי טכנאית. ניתן לברר מראש. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים