הפסקת נורמיטן לפני ארגומטריה במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/11/2006 | 17:46 | מאת: אשתו

בעלי אמור לעבור בדיקת ארגומטריה במסגרת בדיקות סקר ונאמר לו להפסיק לקחת את הנורמיטן 24 שעות לפני הבדיקה. מה ההגיון הרפואי ומה הטעם לעשות את הבדיקה כשברור ששלחץ הדם יהיה גבוה מהרגיל. מה אתה מציע לעשות? להפסיק את הנורמיטן או לא (נאמר לי שאם יקח את הכדור יכול להיות שלא יבצעו את הבדיקה) אך אם יגיע עם לחץ דם גבוה גם אולי לא יבצעו את הבדיקה.???!

08/11/2006 | 20:24 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

הפסקת נורמיטן תלויה במדיניות של המכון המבצע. אצלנו ברמב"ם לא מפסיקים היות ואנו חושבים כי הפסקתו יותר מסוכנת מהתועלת הצפויה ומהגעה לדופק מטרה בבדיקת מאמץ ללא חוסם ביטא. בברכה, דר' אריאל רוגין

09/11/2006 | 01:08 | מאת: אשתו

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים