שאלה קטנה בהמשך לשאלות הקודמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/11/2006 | 12:25 | מאת: נועה

ד"ר קרנר שלום סליחה על הסרבול אך יש לי שאלה נוספת בהמשך לשאלה מהודעתי למעלה או שמא למטה ייתכן שהשאלה הבאה היר בגדר טיפשות אך כך יוצא כאשר לא מבינים נשוא לעומקו יש לי תינוק כבן שנה והוא נמצא אצלי על הידיים בעיק ר על צד שמאל האם הלחץ על החזה יכול להגביר פעימות מודקמות וכו' תודה וסליחה

שלום נועה, אינך מוגבלת בשום פעילות עם התינוק ואין קשר בין הצד בו את מחזיקה אותו לבין הופעת הפעימות המודמות. ישנם דיווחים כי בשכיבה על צד שמאל (וייתכן גם בהחזקת התינוק) שהעוצמה בה מרגישים את הפעימות המוקדמות עזה יותר כנראה בשל העובדה שמול בית החזה ישנו עצם נוקשה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים