פעימה מוקדמת וחוסר פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/11/2006 | 00:55 | מאת: נועה

שלום מידי פעם יד לי םעימה מוקדמת וגם חוסר פעימה ופה אני רוצה להסביר את ההרגשה לדוגמא: פעימה,פעימה השהייה והמשך פעימות רגיל ,הרבה שנים אני חיה עם פעימה מוקדמת וחוסר פעימה(כל הבדיקות נעשו ונמצאו תקינות) היום אני פשוט מודאגת מאחר וזה קרה במשך כל היום,עכשיו בקצרה היסטוריה ,יש לי איוושה בדרגה מאוד נמוכה לפני 4 שנים היה לי פאפ וקיבלתי כדורים למשך שבוע (קרדילוג )בוצעו כל הבדיקות האפשריות ונמצאו תקינות ,מידי פעם יש לי מין פרפור וזה עובר לפעמים אני לוקחת חצי כדור דארלין אני בת 49 לפני שנה ילדתי פעם ראשונה הכל עבר בשלום(פעם הבלוטה הייתה בהיפר טופלה ומאז היא מאוזנת ,שאלתי היא לגבי הפעימה המוקדמת וחוסר הפעימה במשך כל היום האם זה תקין או ש..? תודה ולילה טוב נועה

שלום נועה, פעימות מוקדמות לרוב אינן דורשות טיפול ואינן מסוכנות. בשל העבר של הפרעות קצב כדאי לבצע הולטר קצב הלב במשך 24 שעות על מנת לשלול הפרעות קצב נוספות או הפרעות מורכבות יותר. כמו כן, כדאי לחזור על תפקודי בלוטת התריס. תודה על פנייתך לפורום.

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים