כאבים ביד לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/12/2019 | 21:50 | מאת: אילנה

לפני כשלושה ימים עברתי צינתור...דרך היד.יש לי כאבים חזקים לאורך היד עד המרפק.כאב מאוד חזק.ולפעמים מרגישה בקצות האצבעות כאבים . מתי הכאב אמור לעבור?האם אני יכולה לחזור לתפקד כרגיל .אני טכנאית שיניים ורוב עבודתי היא כמובן הידיים

אילנה שלום, כאבים ביד המצונתרת יכולים לנבוע כתוצאה מספיגה של המטומה או בגלל שהיה ספזם של העורק בעת העברת הצנתר. לרוב הכאבים חולפים כעבור מספר ימים. תודה על פנייתך לפורום

12/11/2023 | 18:39 | מאת: איתן

היי אילנה, מקווה שהחלמת! אני סובל מאותה בעיה, רק שאצלי זה מלווה בשטף דם בתהליך ספיגה. ואגב, אצלי נכנסו מאמצע היד, מהעורק ליד המרפק, כמו שלוקחים דם. אני כבר 10 ימיםמאחרי ללא שיפור כלל בעוצמת הכאב, משורש כף היד ועד לכתף, כאשר קשה לי לישר אותה, לסובב את האמה שהיד ישרה (כמו שרוצים לראות מה השעה), ובעיקר הכאבים הם בשינה, שהיד רפוייה. אני מפחד שיסתבך לי לניתוח מתקן. אולי אלמד מנסיונך: מה בסוף עשו לך או שזה עבר לבד? עשית סי.טי ליד? איתן

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים