מחושים בחזה לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

20/10/2019 | 01:16 | מאת: יורם

שלום. האם מחושים קלים בחזה שהחלו כיומיים לאחר הצנתור של הרמוס דרך היד ונמשכים עד עתה - 9 ימים לאחר הצנתור הן תופעה נורמלית? מתי הם אמורים לחלוף? תודה.

יורם שלום, אחרי צנתור מוצלח עם תוצאה טובה, לא אמורים להיות כאבים או מיחושים בחזה הקשורים לפעולה. כדי לדעת האם התופעה נורמלית, יש להכיר את פרטי ממצאי הצנתור, קיומן של היצרויות נוספות בעורקים אחרים, את ההתוויה לביצוע הצנתור ואת תוצאת ההתערבות. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים