הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/11/2006 | 10:43 | מאת: reut

שלום לכולם יש לי שאלה כששאלתי את הקרדיולוג מה יש לי הוא אמר הפרעת קצב ולא אמר איזה סוג הוא לא רצה להגיד איזה סוג איך אני יכולה לדעת איזה סוג הפרעת קצב יש לי ? והשאלה השניה מה ההבדל בין פעימות מוקדמות לבין הפרעת קצב ? תודה על התגובות שתהינה יום טוב לכולם

שלום רעות, כדי לענות על שאלתך יש לראות את תרשים האק'ג המתעד את ההפרעה. פעימה מוקדמת הינה הפרעת קצב לא מורכבת אשר לרוב אינה דורשת טיפול ספציפי. תודה על פנייתך לפורום

01/11/2006 | 21:41 | מאת: יוני

מוקדמות זה רק מפחיד ולא מסוכן

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים