תוצאות בדיקת אקו לב!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

31/10/2006 | 14:11 | מאת: ריטה

שלום רב. אני אשה בת 53 ומלבד בעייה קלה בבלוטת התריס ומטופלת באלטרוקסין 100 מ"ג בריאה בד"כ. לאחרונה מזה כ3 חודשים אני מרגישה תחושה שאתם קוראים פעימה מקדימה. לאחר בדיקת א.ק. ג. תקינה נשלחתי לבדיקת אקו לב. בתוצאות מדאיגות אותי הממצאים הבאים: תפקוד דיאסטולי: זרימה מיטרלית גל A גבוה מגל E המעיד על הפרעה ברלקסציה של החדר השמאלי דרגה 1 - מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה טריויאלית נוזל פריקרדיאלי בכמות מינימלית כל השאר תקין. סליחה על אורך השאלה, אשמח לקבל הבהרות מהמומחים של האתר. תודה רבה, ריטה

שלום ריטה, על פי התשובה הכתובה אין כל מקום לדאגה. הבדיקה תקינה והרלקסציה של החדר מתאימה לגילך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים